Oftalmòlegs i Optometristes

En medicina, l’assistència la fan persones, no marques de clíniques ni màquines.

Listat d'oftalmòlegs i optometristes d'VERTE Oftalmología Barcelona

Els professionals són els que realment interactuen amb el pacient i amb els seus familiars o acompanyants. La institució, la marca de la clínica, els engloba i els organitza, però actua a través seu. 

La qualitat assistencial comença pels professionals de l’oftalmologia i l’optometria i per això a la pàgina WEB de l’ICO els reserven un espai principal, on poden mostrar-nos la seva formació i les seves competències.

Si sou un pacient que ens pot venir a consultar la vostra malaltia o les vostres necessitats de salut en l’àmbit de l’oftalmologia, des d’aquí podreu entrar en contacte amb nosaltres, saber com som i què fem, sempre amb passió, experiència i dedicació.

No dubteu a fer-nos qualsevol consulta a través del formulari de consulta “Contacteu ara”! 

És una bona manera de començar-nos a conèixer.

Filtrar per
Creat: 01/01/2012 / Actualitzat: 25/07/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.