Renovem el segell de qualitat WMA

18/07/2022

Un any més renovem el Certificat de Web Mèdica Acreditada del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i obtenim la qualificació i el segell WMA.

Has vist el nostre segell WMA? Ja saps què significa?

El segell WMA (Web mèdica Acreditada) és un certificat atorgat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), el qual garanteix als pacients que el contingut de la web d’VERTE Oftalmología Barcelona és de qualitat i que la informació facilitada és de confiança.

És un aval de la seguretat i del rigor que té la informació que oferim, tant per als pacients i usuaris de la nostra pàgina web com per als professionals de la salut que la utilitzen com a eina d'informació i de formació oftalmològica.

El segell confirma que la web d'ICO compleix amb els criteris de qualitat definits al Programa de Certificació i, per tant, és apta per a formar part del repositori de webs acreditades.

Garantia i confiança dels nostres continguts

L'acreditació WMA, que té més de quinze anys de recorregut, se sol·licita de manera voluntària. Per a obtenir-la, el sistema d'acreditació es basa en uns Principis de Bona Pràctica adherits al Codi de Deontologia del COMB. El programa suposa un reforç addicional al prestigi d'ICO i l'avala com a referent en l'àmbit de l'oftalmologia.

Cal recordar que, en el món digital en el qual vivim, és de summa importància assegurar-nos que la informació mèdica que rebem és de qualitat i de confiança. Hem de ser, ara més que mai, molt crítics i basar-nos només en acreditacions oficials que ens garanteixin aquesta fiabilitat.

Ètica, Rigor i Seguretat

Aquests són tres paràmetres claus que el certificat WMA valora sobre la web d'ICO, però al mateix temps, són tres valors que a l’IO·ICO sempre tenim molt presents.

L'ètica professional forma part del nostre ADN des dels nostres inicis, perquè cada decisió mèdica està vinculada a l'objectiu de posar en primer lloc la protecció i el benestar dels pacients enfront dels interessos econòmics.

Igual que fonamentem cada diagnòstic i intervenció en el rigor de la medicina basada en l'evidència, el nostre contingut digital també comparteix aquest valor. Avalat pels mateixos metges del COMB, contribueix a millorar la qualitat de la informació sanitària a internet, font documental per a molts usuaris.

I finalment, i no menys important, la seguretat. A l’ICO, en cada procés quirúrgic i no quirúrgic prima la seguretat del pacient, per això, oferim d'igual manera contingut digital que serveix com a extensió de la informació que proporcionem en les nostres consultes.

Opinió del Director

Els continguts de la web d’VERTE Oftalmología Barcelona responen positivament a aquests criteris.

Dr. David Andreu - VERTE Oftalmología Barcelona

El Dr. David Andreu, director d'ICO, ens explica que “La pàgina de la clínica va néixer el 2007, amb l'objectiu prioritari de facilitar informació als nostres pacients”, i afegeix “És important que el pacient pugui ampliar de manera intel·ligible els seus coneixements sobre una malaltia diagnosticada o que vingui a la nostra consulta per a rebre un tractament i ja conegui per endavant informació vàlida i fiable. Així, amb aquests propòsits, continuem un projecte que dia a dia ha anat creixent, fins a arribar a disposar d'una web que és consultada per a centenars de pacients al dia”. I conclou “Aquesta certificació que posseïm i renovem cada any des del 2014, és, sens dubte, un reconeixement a tot l'equip pel treball ben fet, i n'estem molt orgullosos”'. Dr. David Andreu

Sempre connectats

Recorda que la nostra web d'ICO està en constant evolució i que oferim contingut mèdic oftalmològic perquè tinguis accés a la informació sempre que la necessitis.

No oblidis contactar amb nosaltres si tens algun dubte o necessites algun aclariment. Els nostres professionals et poden ajudar amb el que necessitis. Pots demanar cita per WhatsApp AQUÍ o trucar al telèfon 934 155 637.

Busca el segell de qualitat WMA al final de la nostra pàgina web!

Creat: 18/07/2022 / Actualitzat: 13/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.